Adorar el Yoni i el Lingam – Massatge Tàntric

Has sentit mai la necessitat de ser tocat d’una manera més profunda, més significativa?

El massatge tàntric és una invitació a descobrir un nivell més elevat de plaer i connexió. Shiva i Shakti són els principals protagonistes de la tradició tàntrica. Representen l’energia masculina i femenina, el Yin i el Yang, el Sol i la Lluna.

Tant homes com dones poden beneficiar-se del massatge tàntric, ja que Shiva i Shakti són presents en tots nosaltres.

L’objectiu del massatge tàntric és despertar l’energia vital que es troba a tots nosaltres.

És un viatge cap al nostre interior, un viatge cap al temple sagrat del nostre ésser. A mesura que ens connectem més profundament amb la nostra energia, ens tornem més conscients del nostre cos, de la nostra respiració i del nostre cor.

El massatge tàntric ens ajuda a despertar i activar els txakres, els centres denergia del nostre cos. El chakra del cor, per exemple, està relacionat amb l’amor, l’obertura i la compassió. En despertar aquest chakra, ens tornem més conscients de la nostra capacitat d’estimar i estar presents en el moment. El massatge tàntric és una invitació a explorar la dimensió més elevada del plaer i de la connexió. És un camí cap a la llibertat, cap a la plena expansió de la nostra consciència.

El massatge tàntric es fa en un temple sagrat dedicat a Shiva. El temple és ple d’energia vital i de gran bellesa. Els massatgistes tàntrics són molt presents en el moment del massatge i estan totalment concentrats en la persona que està rebent el massatge.

Adorar el Yoni (sexe femení) i el Lingam (sexe masculí) és una forma més d’honrar i adorar el temple sagrat de la dona i l’home.

A l’Índia, Shiva es representa sempre amb un fal·lus erecte, amb tota la seva força i energia. També es representa un Lingam de pedra inserit en un Yoni que simbolitza la unió de Shiva i Shakti.

Amb el massatge tàntric, l’energia es desperta i es concentra al Yoni o el Lingam, que desperta un magnetisme i una atracció aclaparadora. Si en la persona no hi ha conflicte amb el sexe, amb allò femení o allò masculí, llavors sorgeix del cor un impuls per venerar-lo.

Només és energia. Es diu polaritat energètica

Els i les massatgistes som éssers energètics i com a tals, la nostra energia respon. És molt important el control i entrenament del massatgista per poder sostenir l’energia que es desperta al client i la nostra pròpia energia sexual sense deixar-se portar per ella.

Per al massatgista és molt important i necessari ser-hi present, respirar i romandre centrat en el cor.

El massatge tàntric és una experiència única i intensa, és una manera de despertar lenergia vital del cos. Tant se val el gènere, l’edat o la forma del cos, tots són dignes de ser honrats.

Si el massatge és des del cor, encara que pugui sorgir el desig sexual, no hi ha més intenció que acompanyar el client en procés de sanació, plaer o connexió. Això és el que ens diferencia amb la resta de massatge.

Vols experimentar un massatge tàntric?

Demana la teva hora a través de WhatsApp: 644 30 84 95