Lomi Lomi Girona

Massatges Girona - Costa Brava

Vols relaxar-te i gaudir d´un bon massatge?
El massatge Lomi Lomi és perfecte per a tu.

És un massatge molt diferent de la resta, és una invitació a viatjar a terres exòtiques

Que és el massatge Lomi Lomi?

Lomi és una paraula que en llegua hawaiana significa “amassar”, també significa “girar o canviar” i es repeteix per donar-li més èmfasi a la paraula.

No és només una simple successió de manipulacions i gestos sobre un cos adolorit sinó que és un massatge rítmic, relaxant, antiestress o a la vegada molt revitalitzant.
És un massatge extensiu, de tot el cos, un dels més complerts que principalment es fa servir l’avantbraç i els colzes per fer el massatge.

Es fa servir habitualment oli de coco verge i el massatge es fa al ritme de la musica Hula (hawaiana) creant una onada que recorre tot el cos.

El massatge Lomi Lomi també és conegut com el “massatge de les abraçades”, perquè durant el massatge es fan servir molts moviments d’abraçades per embolicar el client en una sensació de calidesa i benestar.

Si busques un bon massatge a Girona, espero que estiguis intrigat i emocionat amb la idea i no dubtis en provar el massatge Lomi Lomi.

T’encantarà!

És una experiència única i increïblement relaxant!

necessites un massatge?

Reserva la teva hora

Els horaris sempre son amb cita previa, només m’has de enviar un whatsapp al 644 30 84 95 amb la teva disponibilitat i miraré d’adaptar-me per poder fer el massatge.

On estic?

Estic en el cente de Girona, però em puc desplaçar amb la meva camilla portàtil si així ho necessites.

ContactE

WhatsApp +34 644 30 84 95
Email: lomilomigirona@gmail.com