Massatge Tantra Fusion

Una fusió increïble Lomi Lomi & Massatge Tantra

Quin és l’objectiu del massatge Tantra fusion?

L’objectiu fonamental del massatge tàntric és deixar-se emportar pel plaer sense necessitat d’actuar d’una forma sexual, però abans hem de conèixer una sèrie de claus per aconseguir-ho.

En el tantra es considera que el plaer físic i el creixement espiritual van de la ma, que no es pot tenir l’un sense l’altre.

Tenim una energia poderosa, el Kundalini que es concentra en una del Chakras, en concret el de la bases de la columna vertebral.
El massatge el que fa és dirigir aquesta energia a la resta de Chakras per desbloquejar-los

Idees limitants

El Tantra ens convida a adonar-nos de com estem de condicionats per les creences socials i religioses que ens dificulta a relacionar-nos i viure una sexualitat plena i satisfactòria. Això ens crea una serie d’idees limitants:

 • Creure que els meus orgasmes depenen de la meva parella.
  Quan creus això estas entregant el teu poder personal a una altre persona. No necessites una altre persona per experimentar un orgasme de cos complert. Si be és cert que compartir amb una altre persona pot arribar a ser més intens.
 • Creure que l’orgasme només es fruit d’una estimulació.
  Si relaxes tot el teu cos, deixes de tenir pressa, no poses com objectiu arribar a l’orgasme i et rendeixes a qualsevol sensació que experimentis, sense reprimir-la, t’obriràs a la vida i als orgasmes de cos complert.

Un de les formes per deixar enrere aquestes idees és asceptar-les, per exemple pensar que es cert, fins ara només he sentit plaer amb estimulació i a partir d’ara vull experimentar alguna cosa diferent.

El pitjor que pot passar és que no passi res i lo millor, està per descobrir.

Quines son les claus del massatge tàntric?

Acceptar-se un mateix i els altres tal com són

Si no t’acceptes com ets, no podràs gaudir plenament de la vida. El mateix passa amb el plaer: si no t’acceptes a tu mateix amb les teves virtuts, els teus defectes, les teves capacitats i complexos, ni tampoc la persona que tens al davant, no podràs gaudir plenament.

Estar present en tot moment amb els cinc sentits.

És a dir, per viure la vida plenament hi has de ser-hi de forma absoluta i conscient. Aquest principi extrapolat al plaer significaria el mateix: si estàs en una relació amb els cinc sentits, sense cap distracció, ni objectius marcats, la gaudiràs millor i més satisfactòriament que si només estàs per estar o centrat a arribar a una meta.

Expressar el que sents i penses.

Per poder donar i rebre cal saber i poder dir el que cadascú vol i sent en un moment determinat.
La realitat és que totes les persones practiquem el sexe sobre la base de les nostres experiències i històries de vida. Cadascú som un món i per tant, cada relació sexual també ho és. D’aquesta manera, cal saber demanar el que volem i què ens agrada, allò que ens ve de gust en cada moment, així com saber escoltar el cos de la persona que tenim davant.

Moviment harmònic i fluid.

O el que podríem anomenar com assolir l’equilibri. És a dir, compassar la teva energia i els teus ritmes amb els de l’altra persona per poder fluir i estar en harmonia.

Com és una sessió de Massatge Tantra Fusion?

El primer que he d’aclarir es que és un massatge energètic que té contacte amb l’energia vital del cos de la persona, i no és en cap cas un servei amb finalitats sexuals ni es té expectatives personals que derivin en interessos cap a aquesta persona de tipus emocional ni sexual en cap cas.

Com a terapeuta et tractaré amb molt de respecte i amor, això no t’ha conforndre en cap moment, que l’amor que expresso és autèntic, no hi ha atracció física entre nosaltre més enllà de la teràpia del massatge., És important no confondre això.

Un cop tenim clar aquest punt (no és un servei amb finalitats sexuals) , explicaré exhaustivament com serà la sessió per tal d’evitar mals entesos. Indiferentment del que haguem parlat/pactat o en quin moment estem, la persona que rep el massatge en tot moment pot decidir aturar la sessió, ja sigui per incomoditat, vergonya o qualsevol altre situació.

El massatge dura al voltant de uns 75 minuts i el faig en camilla. Utilitzo oli verge de coco, encara que si es vol es pot fer servir un oli neutre (sense olor)

Comencem amb un massatge suau, per relaxar tot el cos i la ment. Quan ho hem aconseguit començarem a moure l’energia vital kundalini de la seva font al Chakra Sacre per moure-la a la resta de punts energètics o chakras amb ajuda de la respiració conscient.

En aquest moment ja estarem a punt per rebre el massatge tàntric yoni (per la dona) o massatge tàntric lingam (per l’home).

El Massatge yoni (en Sànscrit significa vulva o espai sagrat) és un massatge dels genitals de la dona. Es fa per tal d’alliberar tensions i bloquejos acumulats i que es pugui disfrutar més del seu plaer. És massatges yoni és un massatge terapèutic, encara que amb ell podràs relaxar-te i sentir plaer. El massatge t’ajudarà a alliberar tensions, sanar ferides del passat com abusos o traumes que van passar en qualsevol moment de la teva vida o memòries heretades d’altres dones del teu llinatge femení.

No és un massatge enfocat a obtenir un orgasme, encara que en alguna ocasió es pugui produir, no és una masturbació, és una teràpia. No és un massatge eròtic, encara que pugui ser molt plaent. El que tractarem, serà de desbloquejar memòries que impedeixen gaudir realment del plaer.

El tractament consisteix en una serie de massatges suaus (no friccions) i pressions en algun punts per alliberar de cuirasses i poder sanar :

 • Llavis menors: Por a mostra-se i obrir-se, vergonya, desig d’ocultar.
 • Clítoris: Nerviosisme, manca de confiança, impaciència, constrenyiment, ràbia.
 • Perineu. Dificultat per deixar-se anar al plaer, entumiment.
 • Punt G. Frustració sexual derivada de la simulació de l’orgasme, ansietat, sensació de fracàs, buscar l’orgasme sense aconseguir-ho.
 • Conducte vaginal al voltant del cèrvix. Irritació, esperar el pitjor, necessitat, sentir-se víctima, avortaments i traumes del part.

Entre altres punts.
Podem treballar tots els punts o només una part, això dependrà de la teva resposta i les teves sensacions.

El Massatge lingam (en Sànscrit significa penis o literalment bàcul de Llum que canalitza l’energia i el plaer) és un massatge dels genitals de l’home.

És massatges lingam és un massatge terapèutic, encara que amb ell podràs relaxar-te i sentir plaer. El massatge t’ajudarà a alliberar tensions.

No és un massatge enfocat a obtenir un orgasme, encara que en alguna ocasió es pugui produir, no és una masturbació, és una teràpia. No és un massatge eròtic, encara que pugui ser molt plaent. El que tractarem, serà de desbloquejar memòries que impedeixen gaudir realment del plaer.

El tractament consisteix en una serie de massatges suaus (no friccions) i pressions en algun punts determinats del penis i el seu voltant.

.