Whatsapp

+34 644 30 84 95

email

lomilomigirona@gmail.com

Instagram

@lomilomigirona

QUÉ ÉS EL LOMI LOMI?

Lomi lomi es basa en la filosofia hawaiana de Huna, que és un antic sistema de creences que se centra a dirigir la seva energia o força vital per guarir-se a si mateix.

És molt diferent de la resta de massatges, és una invitació a viatjar a terres exòtiques.

No és només una simple successió de manipulacions i gestos sobre un cos adolorit sinó que és un massatge rítmic, relaxant, antiestressant i a la vegada molt revitalitzant.
T’ajuda a eliminar els bloquejos físics i emocionals perquè el teu propi cos comenci la sanació.

Els moviments llargs i fluïts dels avantbraços i les mans que embolcallen tot el cos, al ritme de la música hawaiana que mobilitzen i reparteixen l’energia, eliminen toxines alliberen tensió.

És un massatge extensiu, de tot el cos, un dels més complets


QUAN DURA UNA SESSIÓ?

El Massatge Lomi Lomi te una durara aproximada de uns 60 minuts i és un massatge de cos sencer, però es pot fer una versió reduïda de uns 35 min on només es treballa només la part posterior: espatlles, esquena, cintura, cadera i cames.


COM ÉS UNA SESSIÓ?

Necessito que vinguis a la sessió acabat de dutxar per tal de fer un massatge òptim.
L’habitació habilitada estarà a una temperatura agradable (24-25 graus) per tal que estiguis confortable.
T’has de treure la roba i estira-te primer bocaterrosa (cara avall) damunt la camilla. Començarem el massatge al ritme de la música.
Al acabar t’oferiré una ampolla d’aigua, cafè o tè. 


ET DESPLAÇES A DOMICILI O HOTEL?

Si, puc desplaçar-me per fer el massatge on tu necessitis, si és a més de 10km de Girona cobraré despeses de desplaçament (0,25€km).

Les principals poblacions a part de Girona a les que solo anar a fer el massatge Lomi Lomi son: Lloret, Palamós, Palafrugell, Begur, l’Escala, Figueres, Roses, Banyoles, Olot…


FAS MASSATGES A L’AIRE LLIURE?

Si, quan la temperatura ho permet (per sobre el 24-25ºC) puc fer el massatge a l’aire lliure.


ES TRACTEN PATOLOGIES O ENFERMETATS?

No, entenc que no és tasca del massatgista diagnosticar afeccions, malalties ni altres trastorns físics. Com a tal el massatgista no prescriu cap tractament mèdic ni medicaments, ni realitza cap tipus de manipulació vertebral. Es deixa molt clar que el massatge no és un substitut de l’examen o el diagnòstic mèdic, i es recomana visitar un metge si pateix alguna malaltia. afecció o indisposició.
Aquest massatge només te una finalitat de relaxació i benestar, no és un massatge terapèutic


HAIG DE DESPULLAR-ME COMPLETAMENT?

La forma óptima de rebre el massatge Lomi Lomi  és despullat, només tapant amb una tovallola les parts íntimes (genitals), encara que si incòmoda el fet d’estar totalment despullat es pot deixar slip/tanga sense problema.


EL MASSATGISTA TAMBÉ VA DESPULLAT?

No, el massatgista va vestit amb robes còmodes per poder fer el massatge.


EL MASSATGE ÉS TANT PER HOMES COM PER DONES?

Si, el massatge és el mateix indiferent del sexe de la persona.


EL MASSATGE ES POT FER ENCARA QUE ESTIGUI EMABARASSADA?

Hapa Lomi és una tècnica per fer massatges a dones embarassades. És un massatge suau i amorós en el que tant la mare com el fill troben arriben a una profunda relaxació amb un moviments suaus i al ritme de la musica hula.