FAQ – Preguntes freqüents

QUÉ ÉS EL LOMI LOMI?

Lomi lomi es basa en la filosofia hawaiana de Huna, que és un antic sistema de creences que se centra a dirigir la seva energia o força vital per guarir-se a si mateix.

És molt diferent de la resta de massatges, és una invitació a viatjar a terres exòtiques.

No és només una simple successió de manipulacions i gestos sobre un cos adolorit sinó que és un massatge rítmic, relaxant, antiestressant i a la vegada molt revitalitzant.
T’ajuda a eliminar els bloquejos físics i emocionals perquè el teu propi cos comenci la sanació.

Els moviments llargs i fluïts dels avantbraços i les mans que embolcallen tot el cos, al ritme de la música hawaiana que mobilitzen i reparteixen l’energia, eliminen toxines alliberen tensió.

És un massatge extensiu, de tot el cos, un dels més complets


QUÉ ÉS TANTRA FUSION?

El tantra fusió és un compendi o resum de tots els meus aprenentatges al llarg de tants anys, és el millor massatge que et puc oferir.

És un massatge integral, de tot el cos, incloent-hi la part genital, aquesta gran oblidada en els massatges. No és un massatge amb fins sexuals, és un massatge de benestar i per gaudir, un massatge sensitiu relaxant, però que a la vegada em remou i et provoca emocions.

Només has d’anar a veure els testimonis per comprendre que és més que un simple massatge.


COM ÉS UNA SESSIÓ LOMI LOMI?

Necessito que vinguis a la sessió acabat de dutxar per tal de fer un massatge òptim.
L’habitació habilitada estarà a una temperatura agradable (24-25 graus) per tal que estiguis confortable.
T’has de treure la roba i estira-te primer bocaterrosa (cara avall) damunt la camilla. Començarem el massatge al ritme de la música.


COM ÉS UNA SESSIÓ TANTA FUSION?

Necessito que vinguis a la sessió acabat de dutxar per tal de fer un massatge òptim.
L’habitació habilitada estarà a una temperatura agradable (24-25 graus) per tal que estiguis confortable.

El primer que he d’aclarir es que és un massatge energètic que té contacte amb l’energia vital del cos de la persona, i no és en cap cas un servei amb finalitats sexuals ni es té expectatives personals que derivin en interessos cap a aquesta persona de tipus emocional ni sexual en cap cas.

Com a terapeuta et tractaré amb molt de respecte i amor, això no t’ha conforndre en cap moment, que l’amor que expresso és autèntic, no hi ha atracció física entre nosaltre més enllà de la teràpia del massatge., És important no confondre això.

Un cop tenim clar aquest punt (no és un servei amb finalitats sexuals) , explicaré exhaustivament com serà la sessió per tal d’evitar mals entesos. Indiferentment del que haguem parlat/pactat o en quin moment estem, la persona que rep el massatge en tot moment pot decidir aturar la sessió, ja sigui per incomoditat, vergonya o qualsevol altre situació.

El massatge dura al voltant de uns 75 minuts i el faig en camilla. Utilitzo oli verge de coco, encara que si es vol es pot fer servir un oli neutre (sense olor)

Comencem amb un massatge suau, per relaxar tot el cos i la ment. Quan ho hem aconseguit començarem a moure l’energia vital kundalini de la seva font al Chakra Sacre per moure-la a la resta de punts energètics o chakras amb ajuda de la respiració conscient.

.


ET DESPLAÇES A DOMICILI O HOTEL?

Si, puc desplaçar-me per fer el massatge on tu necessitis, si és a més de 10km de Girona cobraré despeses de desplaçament (0,25€km).

Les principals poblacions a part de Girona a les que solo anar a fer els massatges són: Lloret, Palamós, Palafrugell, Begur, l’Escala, Figueres, Roses, Banyoles, Olot…


FAS MASSATGES A L’AIRE LLIURE?

Si, quan la temperatura ho permet (per sobre el 24-25ºC) puc fer el massatge a l’aire lliure.


ES TRACTEN PATOLOGIES O ENFERMETATS?

No, entenc que no és tasca del massatgista diagnosticar afeccions, malalties ni altres trastorns físics. Com a tal el massatgista no prescriu cap tractament mèdic ni medicaments, ni realitza cap tipus de manipulació vertebral. Es deixa molt clar que el massatge no és un substitut de l’examen o el diagnòstic mèdic, i es recomana visitar un metge si pateix alguna malaltia. afecció o indisposició.
Aquest massatge només te una finalitat de relaxació i benestar, no és un massatge terapèutic


HAIG DE DESPULLAR-ME COMPLETAMENT?

La forma óptima de rebre el massatge Lomi Lomi  és despullat, només tapant amb una tovallola les parts íntimes (genitals), encara que si incòmoda el fet d’estar totalment despullat es pot deixar slip/tanga sense problema.

En el massatge Tantra Fusion si que serà necesari estar totalment despullat.


EL MASSATGISTA TAMBÉ VA DESPULLAT?

No, el massatgista va vestit amb robes còmodes per poder fer el massatge.


EL MASSATGE ÉS TANT PER HOMES COM PER DONES?

Si, el massatge és el mateix indiferent del sexe de la persona.


EL MASSATGE ES POT FER ENCARA QUE ESTIGUI EMABARASSADA?

Hapa Lomi és una tècnica per fer massatges a dones embarassades. És un massatge suau i amorós en el que tant la mare com el fill troben arriben a una profunda relaxació amb un moviments suaus i al ritme de la musica hula.