Whatsapp

+34 644 30 84 95

email

lomilomigirona@gmail.com

Instagram

@lomilomigirona

Carles Ferrer

Massatgista professional

Des de molt jove em vaig interessar per les tècniques per fer massatges esportius durant els aprenentatges i cursos que vaig fer per ser entrenador/monitor de rugbi i més tard d’esquí.

Durant tots aquests anys he fet massatges d’una forma amateur a amics, coneguts i familiars i aprenent diferents tècniques.

Una de les tècniques que més m’han captivat ha estat el massatge Lomi Lomi o Hawaià, en ser totalment diferents que tots els altres. He aprofundit en la tècnica i m’he certificat per una escola hawaiana de massatges.

Si busquen un massatgista amb experiència, força i energia, per alliberar-te de l’estrès, relaxar-te i a la vegada sortir ple d’energia, només m’ho has de dir.

Serveis

El Massatge Lomi Lomi te una durara aproximada de uns 60 minuts i és un massatge de cos sencer, però es pot fer una versió reduïda de uns 35 min on només es treballa només la part posterior: espatlles, esquena, cintura, cadera i cames.

El massatge el faig a casa en un espai adequat i habilitat per fer massatges o si cal em puc desplaçar a casa teva (preus desplaçament a convenir) amb la meva camilla portàtil.

També hi ha la possibilitat (si la temperatura ho permet) de fer massatges a l’aire lliure, ja sigui al bosc, prop del mar o en un jardí privat amb piscina. (preus a convenir en funció de la localització)

Preus Massatge Lomi Lomi


60 minuts de massatge – 40€


35 min de massatge (només esquena i cames part posterior) – 25€


Massatge a l’aire lliure (si ho permet la temperatura) – preu a convenir en funció de la localització.


Bono 5 massatges de 60 min per – 180€
Bono 10 massatges de 60 min – 350€


caCatalà