Whatsapp

+34 644 30 84 95

email

lomilomigirona@gmail.com

Instagram

@lomilomigirona

Carles Ferrer

Massatgista professional a Girona

 

Des de molt jove em vaig interessar per les tècniques per fer massatges esportius durant els aprenentatges i cursos que vaig fer per ser entrenador/monitor de rugbi i més tard d’esquí.

Durant tots aquests anys he fet massatges d’una forma amateur a amics, coneguts i familiars i aprenent diferents tècniques.

 

Una de les tècniques que més m’han captivat ha estat el massatge Lomi Lomi o Hawaià, en ser totalment diferents que tots els altres. He aprofundit en la tècnica i m’he certificat per una escola hawaiana de massatges, en el temps que porto fent massatges també he assistit a diversos tallers i masterclass per anar millorant la tècnica.

Paral·lelament també m’he dedicat a l’estudi dels massatges tàntrics participant a xerrades, tallers i retirs.

Si busquen un massatgista amb experiència, força i energia, per alliberar-te de l’estrès, relaxar-te i a la vegada sortir ple d’energia, només m’ho has de dir.

Massatges que puc oferir

 

Massatge Lomi Lomi

El Massatge Lomi Lomi te una durara aproximada de uns 60 minuts i és un massatge de cos sencer, però es pot fer una versió reduïda de uns 35 min on només es treballa només la part posterior: espatlles, esquena, cintura, cadera i cames.

El massatge el faig a casa en un espai adequat i habilitat per fer massatges o si cal em puc desplaçar a casa teva (preus desplaçament a convenir) amb la meva camilla portàtil.

També hi ha la possibilitat (si la temperatura ho permet) de fer massatges a l’aire lliure, ja sigui al bosc, prop del mar o en un jardí privat amb piscina. (preus a convenir en funció de la localització)

Massatge Tàntric

El massatge tàntric por ser individual i en aquest cas el faig en camilla o pot ser un taller per parelles, en aquest cas el fem a terra en un matalàs/futón adequat per la sessió.