Carles & Angela

Carles & Angela

Massatgistes professionals  Girona / Costa Brava

Portem un llarg camí recorregut en el món dels massatges, començant amb en Carles qui va iniciar-se en el massatge esportiu en la seva joventut. Durant tots aquests anys, en Carles ha anat adquirint coneixements de diverses tècniques i metodologies, participant activament en tallers i masterclass, a més de certificar-se en una escola hawaiiana en Massatges Lomi Lomi.

Més recentment, l’Angela s’ha unit a l’equip i, de la mà d’en Carles, ha anat progressant fins a convertir-se en una peça clau en l’equip que formem junts. Paral·lelament a la nostra experiència en massatges, també ens hem dedicat a l’estudi dels massatges tàntrics, participant en tallers, xerrades i retirs.

És precisament gràcies a aquesta ampla experiència que podem oferir una gran varietat de massatges, tot i que estem especialitzats en els següents:

 

Massatge Lomi Lomi

El Massatge Lomi Lomi te una durara aproximada de uns 60 minuts i és un massatge de cos sencer, però es pot fer una versió reduïda de uns 35 min on només es treballa només la part posterior: espatlles, esquena, cintura, cadera i cames.

El massatge el fem a casa en un espai adequat i habilitat per fer massatges o si cal ens  desplaçem a casa teva (preus desplaçament a convenir) amb nostra camilla portàtil.

També hi ha la possibilitat (si la temperatura ho permet) de fer massatges a l’aire lliure, ja sigui al bosc, prop del mar o en un jardí privat amb piscina. (preus a convenir en funció de la localització)

Massatge Tantra fusió

El massatge estrella i que ès la fusió de tots els nostres coneixements.
El massatge tantra fusió pot ser individual i en aquest cas el fem en camilla o pot ser un taller per parelles, en aquest cas el fem a terra en un matalàs/futón adequat per la sessió.