Massatge tàntric per parelles

El massatge tàntric és una forma estupenda de connectar amb la teva parella. Es pot fer a casa i no requereix cap habilitat o equip especial. L’única cosa que necessites és una parella disposada a divertir-se amb tu.

Per què un massatge tàntric per a parelles?

El massatge tàntric és una forma estupenda de connectar amb la teva parella. Podeu ajudar-vos a sentir-vos més connectats i propers l’un a l’altre, cosa que pot millorar el sexe. El massatge tàntric també és una gran manera de millorar la seva relació, perquè lajuda a comunicar-se millor ia resoldre els conflictes duna manera saludable. Això pot conduir a una millor comunicació entre la parella, cosa que els ajudarà a tenir una vida sexual més satisfactòria també!

El massatge tàntric també pot ser un gran alleugeriment per a l’estrès. És relaxant i calmant, ia més fomenta la consciència del que passa al teu voltant, cosa que és una altra part important per reduir els nivells d’estrès.

Consells per fer un massatge tàntric

 • Sigues amable. Com més coneguis l’altra persona, fins i tot abans que arribi, més ben preparat estaràs per oferir-li una experiència especial. Vols que se sentin especials i atesos, així que intenta no anar amb idees preconcebudes sobre el que han de fer o no.

 • Sigues pacient amb tu mateix. Si és la primera vegada que fas un massatge tàntric i no surt exactament com havies planejat, no et preocupis. No es tracta d’una actuació, sinó de donar el millor de tu i apreciar que has fet un esforç i que estàs provant alguna cosa nova junts.

 • Centra’t en l’altra persona sense perdre’t en pensaments sobre qualsevol altra cosa que pugui estar ocorrent fora d’estar present durant la sessió de massatge de la teva parella (això inclou preocupar-se per si ha trobat o no el camí cap als pantalons de ioga). Quan estem massa centrats en nosaltres mateixos durant aquest tipus d’intercanvis, ens perdem totes les coses meravelloses que la nostra parella pot haver estat sentint en un moment donat perquè estàvem massa ocupats pensant en nosaltres mateixos – no només ens treu el gaudi, sinó que també ens impedeix connectar veritablement amb l’altre.* Utilitzeu el control de la respiració durant tota la sessió: Inhala profundament per les dues fosses nasals mentre respires profundament per les dues fosses nasals després de cada exhalació (això ajuda a calmar l’energia nerviosa). Quan facis moviments circulars al voltant de zones específiques, com les espatlles o els malucs, utilitza ràfegues curtes seguides d’exhalacions llargues mentre et mous lentament cap a la meitat del pit abans de repetir dues vegades més per cercle.* Sigues conscient de com se sent tot dins d’un mateix, així com externament; això ajudarà a centrar l’atenció de les dues parts cap a laltre en lloc del que podria distreure a qualsevol dexperimentar plenament tot el que passa entre ells al llarg de cada pas daquest viatge junts.”

Com preparar-se per a un massatge tàntric a casa

Ara que estàs decidit a fer un massatge tàntric a la teva parella, és el moment de preparar-te. Aquí teniu alguns passos que heu de seguir per assegurar-vos que l’experiència sigui relaxant i íntima:

 • Establiu el vostre estat d’ànim. Abans de començar, pren-te un temps per a tu i reflexiona sobre el que significa per a tu fer aquest massatge. Quins sentiments evoca? Com beneficiarà la relació amb la parella? Si sents alguna ansietat o tensió en resposta a aquestes preguntes -o si hi ha alguna cosa més a la teva ment- fes que aquests sentiments siguin conscients perquè puguin ser alliberats a través de l’acte de donar aquest regal d’amor.

 • Assegureu-vos que hi ha prou temps. Assegureu-vos que el primer pas no sigui precipitat; si les coses van bé i volen més, aleshores genial! Però el més important és no treure’ls el temps abans que s’hagin saciat o esgotar-se amb massa jocs preliminars abans d’anar al gra (tot i que ningú no deixi de gaudir).

Privadesa/intimitat: Pensa en si la privadesa serà o no un problema durant el massatge tantra per a parelles 

La manera perfecta de relaxar-se amb el seu cònjuge o parella després d’un llarg dia de feina!

Com començar

El massatge tàntric és un tipus especial de treball corporal que pot ajudar a vostè i la seva parella a connectar de moltes maneres. Implica lús de carícies lentes i suaus per estimular els punts energètics del cos. Tantra significa “unió amb allò diví” i consisteix a trobar formes creatives de connectar amb altres persones a nivell emocional.

La millor manera dassegurar-se que es gaudeix del massatge tàntric és assegurar-se que ambdós membres de la parella se senten còmodes lun amb laltre, i amb ells mateixos. Si hi ha algun dubte a la ment de qualsevol de les dues persones sobre si haurien de realitzar aquesta activitat junts, llavors probablement no funcionarà bé per a cap de les parts implicades. També és important que totes dues

Com donar el millor massatge sensual

El millor massatge sensual és el que és ple d’amor, atenció i cura. No es tracta de la rapidesa amb què es pot fregar algú (encara que si això és el que vol, endavant). L’objectiu és fer-los sentir bé parant atenció al cos. Has de ser present amb ells, centrat en el moment i les seves necessitats, en lloc de preocupar-te pel que ve a continuació o per la rapidesa amb què avancen les coses.

Per aconseguir aquest tipus de concentració en la teva parella, cal que hi hagi una bona comunicació entre tots dos abans de començar qualsevol activitat íntima: pensa en allò que excita cadascú perquè no hi hagi lloc a la manca de comunicació durant el joc. Quan les dues persones tinguin clares les seves intencions i expectatives mútues (o si hi ha algun límit), avança amb precaució però amb confiança cap al territori desconegut que s’acosta…

Com crear l’ambient

Com que el massatge tàntric és una experiència molt íntima, és important crear un entorn que el faci sentir còmode i relaxat. Per això es poden utilitzar espelmes, una il·luminació suau i olis perfumats. La música també us pot ajudar a relaxar-vos i augmentar l’atmosfera d’intimitat.

Si és possible, utilitza una llitera de massatge amb coixins sota el cap i els genolls per evitar que aquestes zones pateixin tensions durant la sessió. Assegureu-vos que tots dos estan preparats per a aquest tipus de massatge abans de començar la sessió junts: assegureu-vos que no hi ha distraccions com nens o animals domèstics al voltant; assegureu-vos de la privadesa en cas que algú truqui a la porta inesperadament; i eviteu menjar aliments picants per endavant, ja que poden causar molèsties digestives que podrien distreure de la relaxació durant les sessions (encara que si la irritació es produeix durant qualsevol moment al llarg d’aquest curs, atureu-vos immediatament).

Estar en el moment

Un dels aspectes més importants d’un massatge tàntric és ser al moment. Això vol dir que no has de pensar en el passat o en el futur, sinó que t’has de mantenir centrat en el que està passant ara mateix. Si et preocupes pel que va passar la setmana passada o et centres en el proper moviment després del massatge, pot fer que et perdis una experiència increïble.

Per aconseguir estar en el moment present durant un massatge tàntric, centra’t a cada pas un a un i no et precipitis. Gaudeix de cada carícia i sabor com si fos el darrer. Tampoc no et preocupis pel temps que duri; deixa’t portar i gaudeix de cada experiència tal com ve, sense preocupar-te per què ha de passar després o per si està anant prou bé per als estàndards d’una altra persona (o fins i tot per als teus).

Utilitza la respiració

El massatge tàntric consisteix a romandre al moment, i no hi ha res que t’ajudi a ser present com la respiració. Utilitza-la per relaxar-te, per concentrar-te en la teva parella i en allò que està sentint, per aprofundir el massatge quan sigui necessari o simplement per mantenir la calma.

Pots trobar-te relaxat simplement respirant profundament al diafragma (la regió que es troba sota els pulmons), la qual cosa pot ajudar a reduir el ritme cardíac i la pressió arterial. Si necessites una forma ràpida de tornar al mode tàntric després de qualsevol distracció o interrupció, prova a fer una inhalació llarga pel nas seguida d’una exhalació més llarga a través dels llavis arrufats amb un lleuger brunzit -el que es coneix com a “bany” de so”- per centrar-te abans de tornar a la feina.

Centrar-se a l’altre

Centrar-se en laltra persona és la clau de lèxit del massatge tàntric per a parelles. Com en tota bona comunicació, es tracta d’escoltar i de ser present per a l’altre. Això vol dir utilitzar tots els sentits, així com les mans, la veu i el cor.

Igual que en qualsevol altra forma de comunicació, has de ser molt conscient del que passa al teu voltant. Utilitza els ulls i les orelles per observar com reaccionen al que passa; això us ajudarà a orientar la vostra actuació posterior (i viceversa). En particular, para atenció a la seva respiració: un senyal que algú està excitat significa una cosa diferent durant un massatge que en qualsevol altre lloc. Ara que hem cobert algunes pautes generals per assegurar-nos que les dues parts gaudeixin durant els massatges tàntrics, entrem en detalls sobre el que implica tenir un bon sexe quan s’utilitzen les tècniques del Tantra

Tècniques de massatge tàntric i carícies

El pas següent és preparar el cos de la teva parella amb un massatge. Un bon massatge tàntric pot ser una experiència excitant i sensual que els ajuda a relaxar-se ia sentir-se més a prop l’un de l’altre.

Abans de començar, assegura’t que tens prou temps -una hora completa o més si és possible- i que no hi ha distraccions al teu entorn (com nens corrent o telèfons sonant). També podeu atenuar els llums per crear un ambient més romàntic.

Comença per fer massatges suaument els cabells, el cuir cabellut, el coll i la cara de la teva parella amb les mans oliades del cap als peus. Mentre ho fas, dóna llargs cops al llarg de les línies d’energia del cos (que van de cap a peus), concentrant-te a les zones on hi ha tensió, com les espatlles tenses i l’esquena adolorida; intenta no anar massa ràpid per no interrompre aquesta connexió entre ments/cossos/esperits que pot estar formant-se ja durant aquests moments junts. Si alguna de les dues persones se sent incòmoda en algun moment d’aquests moviments, atureu-vos immediatament fins que estigui preparada de nou abans de continuar per aquest camí cap a l’alliberament feliç…

Fer massatges pel cabell, el cuir cabellut, el coll i la cara

 • Fer un massatge al cuir cabellut, al coll i la cara.

 • Començar fent massatges la part posterior del cap.

 • Fer massatges als cabells. Si voleu, podeu utilitzar una mica d’oli, ja que us resultarà molt agradable i us ajudarà a estendre els dits per una zona més àmplia de la pell.

 • Massatge de la templa: Fes que la teva parella recolzi la barbeta a la mà mentre tu li fas massatges suaument les temples amb les dues mans, amb petits moviments circulars (pensa en les agulles del rellotge o en sentit contrari). Continua fins que no hi hagi més tensió a aquesta zona; aleshores passa a una altra part del cos que necessiti atenció, potser uns dits dels peus que necessitin una mica d’atenció? Potser un colze? O fins i tot un dit. El que sigui que funcioni per a vosaltres.

 • Un cop més, Torna a pujar cap a les espatlles com si fessis un triangle invertit amb les teves mans sobre el seu cos – primer el front i després les orelles abans d’acabar prement entre el polze i el nus índex a la base de l’esquena, on el coll acaba als omòplats – després baixa de nou cap als peus, però aquesta vegada passa al llarg de la línia de la mandíbula, ja que la cara estarà exposada durant la sessió de massatge tantra, que és la raó per la qual no la incloem abans quan parlem de les àrees que han de ser ateses. abans en parlar de les zones que cal evitar durant les sessions de massatge tàntric a causa dels possibles tabús culturals associats amb ells que es toquen directament en lloc d’indirectament a través de capes de roba com a pareos que es porten al voltant de la zona de la cintura on la roba interior podria seure d’una altra manera exposar els genitals directament sota les calces de cotó (que no sempre pot ser còmode depenent de la quantitat de farciment que hi ha a l’interior).

Pit, caixa toràcica i espatlles

Pots treballar les zones de les espatlles, la clavícula i el coll amb molta pressió.

Fa massatge la zona del pit i la caixa toràcica amb moviments circulars. Això ajudarà a augmentar el flux de sang al cor, cosa que millora la circulació en general i ajuda a promoure la bona salut a tot el cos.

Si tens més temps, intenta fer massatges a la cara de la teva parella (incloent-hi el front) amb una suau pressió.

Esquena

 • Utilitzar les mans per aplicar pressió

 • Utilitzar els polzes per aplicar pressió

 • Utilitzar els dits per aplicar pressió

 • Utilitzar els palmells de les mans per aplicar pressió

 • Utilitzar els dits i els palmells de les mans junts per aplicar pressió. Això és fantàstic per aplicar punts específics a l’esquena d’una persona que poden necessitar més atenció que altres, com els de les espatlles o la regió lumbar (podeu consultar aquest article sobre com funciona el tantra). També t’ajuda a tenir una sensació més profunda de com se senten les coses sota les mans perquè puguis ajustar en conseqüència si alguna cosa no se sent bé o còmode per a ells en qualsevol moment durant la sessió. Per exemple, si algú ha desenvolupat tensió en els músculs de les espatlles per estar assegut en un escriptori tot el dia, llavors no hi ha gaire benefici a fregar directament sobre aquests mateixos músculs perquè només causarà més molèsties en lloc de resoldre qualsevol altra cosa – ¡ així que al seu lloc centrarem la nostra atenció en una altra part!

Braços i mans

El massatge tàntric per a parelles és una experiència sensual, holística i curativa per a tots dos.

Per començar, assegureu-vos que les mans estan netes i seques abans de començar el massatge. Utilitza un tacte suau durant tot el massatge: no exerceixis massa pressió, ja que un tacte suau serà més eficaç per relaxar la teva parella i animar-la a relaxar-se en l’experiència. Comença pels braços i les mans, fent massatges suaument els palmells, els dits i les nines amb moviments circulars i només amb els rovells dels dits. A continuació, passa a fer massatges el dors de la mà, els artells i les articulacions fins que se senti prou relaxat com per estirar-se de cap per avall i poder baixar per les cames.

Natges, pelvis i abdomen

Ara que heu treballat l’esquena, els braços i les cames de la vostra parella, és el moment de dirigir la vostra atenció a la part davantera. Comença per fer massatges a les natges amb suaus moviments circulars. Continua amb les cuixes i l’abdomen.

La pelvis és una zona erògena tant per als homes com per a les dones; en fer massatges aquesta zona has de ser molt suau per no avergonyir la teva parella ni desanimar-la a una sessió de massatge tàntric en el futur. Als homes els pot resultar difícil relaxar-se per complet si senten que se’ls està fent alguna cosa en contra de la seva voluntat, per la qual cosa és important que parleu del que us fa sentir bé abans de començar perquè tots sapigueu què passarà .

L’abdomen és una zona molt sensible a les dones; a moltes d’elles fins i tot els agrada que s’ho toquin durant el sexe, però dubten a fer-ho saber a les parelles perquè ens han ensenyat a no parlar d’aquestes coses (o almenys no fora de certs grups socials). Si li agrada que li freguin la panxa durant el sexe (ia la majoria de les dones els agrada), pregunta-li si li agradaria que s’apliqués més pressió aquí que en altres parts del seu cos abans de fer-ho; probablement obtindràs un entusiasta “sí!”.

Cames, peus i dits dels peus

Fer massatges als peus, els turmells i els dits dels peus.

 • Aplicar pressió a les plantes dels peus.

 • Aplicar pressió als arcs dels peus.

 • Aplicar pressió als talons.

 • Aplicar pressió a la part superior dels peus.

Apliqui oli per a tot el cos de la seva parella i frega-la per tot el cos amb moviments llargs des del cap fins als peus, inclosos els braços, les cames i les natges (o els pits si és dona). L’aplicació ha de fer-se lentament per no causar cap molèstia o sensació de pessigolleig a cap dels dos membres de la parella, ja que això pot provocar rialles en lloc de relaxació. També pots fer servir olis essencials com el de lavanda o el de sàndal, però assegura’t que aquests olis són adequats per a l’ús sexual abans d’aplicar-los directament sobre la pell de la teva parella; alguns olis essencials com el de menta no s’han d’utilitzar mai durant les activitats sexuals perquè se sap que causen irritació, cosa que podria fer que una persona se sentís incòmoda durant el coit a causa d’una sudoració excessiva causada per una reacció al·lèrgica posterior a causa de la seva forta fragància. que s’allibera a les seves fosses nasals quan es besen afectuosament durant les sessions de jocs preliminars tot sol amb ningú més present, excepte potser una mestressa de claus imaginària que no existeix (cosa que significa que mai sabran el que va passar), així que tingui això en compte quan trieu productes perfumats com locions, etc. més endavant en el camí més endavant a la pista més lluny d’ara més enllà d’avui demà a la tarda demà a la nit demà a la tarda avui a la nit després de la feina

Assistint a un taller de massatge tàntric, pots aprendre un munt de consells que milloraran molt la teva relació.

Assistint a un taller de massatge tàntric com els que nosaltres organitzem, pots aprendre molts consells que milloraran enormement la teva relació. El taller us ensenyarà a fer un massatge tàntric en parella. També us ensenyarà a preparar-vos per al massatge ia crear l’ambient adequat. Podreu centrar-vos l’un en l’altre i gaudir en lloc de preocupar-vos per qualsevol altra cosa que pugui passar a la vida.

T’apuntes?

Si estàs interessat en aprendre més sobre el Tantra i com pot ajudar a la teva relació, et recomano encaridament que assisteixis a uns dels nostres tallers de massatge tàntric per a parelles Tenen tot el que necessites saber sobre com fer un gran massatge tàntric i molt més.

Demana més informació per WhatsApp sense cap compromis al 644 30 84 95