Estic preparat per al tantra? Descobreix si hauries de provar el sexe tàntric: un article al voltant dels diferents conceptes tàntrics.

El tantra és una forma de meditació que utilitza l’energia sensual per ajudar les persones a connectar amb elles mateixes i amb les parelles. Existeix des de fa segles, però només recentment s’ha popularitzat al món occidental. Per tant, estem començant a veure més i més informació sobre el sexe tàntric a les nostres xarxes socials, i si mai t’has preguntat de què es tracta, t’ho explicaré tot aquí!

Has sentit a parlar del tantra i t’has preguntat què és?

El tantra és una pràctica espiritual que es remunta fa milers d’anys. És una manera de veure el món i la vida, així com una manera de connectar amb la teva parella i amb tu mateix.

Qué és el tantra?

El tantra és una pràctica espiritual que pretén connectar ment, cos i esperit. Es fa des de fa milers d’anys en moltes formes diferents. Segons els textos antics, el Tantra es va originar a l’Índia, però després va ser adoptat per tibetans, xinesos i japonesos.

El massatge tàntric és una forma de Tantra que utilitza tècniques de massatge per guiar-lo cap a un estat de profunda relaxació. L’objectiu és aconseguir la unió entre dues persones a través de la connexió amb el cos de l’altre, i de vegades també amb la ment.

La paraula tàntrica ve del sànscrit “tanoti”, que significa expansió o creixement; així que quan parlem d’expandir els nostres límits o créixer com a individus a través de la pràctica d’aquest tipus d’experiència íntima junts, té sentit que anomenem sexe tàntric!

En resum: si estàs buscant formes belles d’explorar el teu ésser sexual, llavors això podria ser una cosa que val la pena explorar junts.

El concepte de tantra

El concepte de tantra és una mica més elaborat que els altres conceptes que hem tractat fins ara. El tantra és una pràctica espiritual que s’originà a l’Índia i s’ha fet durant milers d’anys. La paraula “tantra” pot dividir-se en dues parts: tan significa “expandir o estendre” i tra significa “teixir o lligar”. Això indica un dels principals principis de la filosofia tàntrica: tot està interconnectat i és interdependent. Les pràctiques tàntriques pretenen ajudar la gent a comprendre aquesta interconnexió trencant les barreres entre ells i els altres, i de vegades fins i tot entre ells mateixos i les parts del seu cos.

Els practicants creuen que quan s’assoleix la il·luminació a través de la pràctica, hi ha la pau interior perquè totes les coses estan connectades a través del flux d’energia (com la sang que flueix per les venes).

Massatge tàntric

El massatge tàntric és una forma de treball corporal que pretén equilibrar el flux denergia al cos. Es pot utilitzar per ajudar a combatre l’estrès i el dolor, millorar la circulació i alleujar la tensió muscular.

El tantra, del qual pren el nom el massatge tàntric, és una antiga pràctica espiritual que posa l’accent en la unió sexual com a camí cap a l’espiritualitat. Tot i això, el massatge tàntric no té res de sexualitat explícita, sinó que se centra en la relaxació i la millora de la salut física.

Una sessió sol durar aproximadament una hora per als dos membres de la parella; durant aquest temps t’estiraràs al llit cap per avall amb només una mica d’oli essencial aplicat a la teva pell (ajuda si no portes roba). La teva parella es col·locarà al teu costat o damunt teu per poder tocar diferents parts del teu cos mentre realitza suaus estiraments o moviments amb les mans o els peus per augmentar el flux sanguini en aquestes zones.

Pot resultar una mica incòmode al principi, però fes-los saber si alguna cosa no et funciona: volen que et sentis còmode per poder oferir-te la millor experiència possible.

Guia per a principiants del sexe tàntric

Si ets principiant, no hi ha raó per anar a totes en una experiència de sexe tàntric. El sexe tàntric és una forma increïble de connectar amb la teva parella i amb tu mateix, però pot ser aclaparador si no hi tens cap experiència.

Comença per aprendre alguns dels conceptes i tècniques bàsiques per al sexe tàntric per a principiants. Sempre pots aprendre tècniques més avançades més endavant, quan et sentis preparat.

Ja estàs preparat per començar a practicar el massatge tàntric

Potser està llegint aquest article perquè vol començar un nou capítol a la seva vida. O potser fa anys que estàs casat i sentis que et falta alguna cosa. En qualsevol cas, quan es tracta del massatge tàntric la resposta hauria de ser clara: sí! El massatge tàntric és una forma estupenda de connectar amb la teva parella i gaudir del moment junts. També pot ajudar a tornar la passió a la teva relació, fomentant la comunicació entre tots dos mentre us doneu plaer l’un a l’altre alhora. I no només això, sinó que fer un massatge tàntric en tu mateix també facilitarà que altres persones (o potser només tu!) puguin donar aquest tipus de massatge també!

El tantra pot ajudar-te a tu i la teva parella a crear intimitat i connectar a un nivell més profund.

El tantra et pot ajudar a tu i la teva parella a crear intimitat i connectar a un nivell més profund. El sexe tàntric tracta de la connexió, no només del plaer físic. Es tracta d’entendre el teu cos i el de la teva parella.

Pot ser que no sigui per a tothom, però si estàs obert a provar alguna cosa nova al dormitori (o on sigui), t’animo que ho consideris.

T’apuntes a conèixer més?

Esperem que aquest article t’hagi ajudat a entendre millor el sexe tàntric i com et pot beneficiar a tu i la teva parella. Si encara t’estàs preguntant si és alguna cosa per a tu, aleshores considera assistir a un taller de massatge Tàntric per a parelles a Girona com els que organitzem només per a parelles.

Dubtes? suposo que moltes, escriu-nos per whatsapp al +34 644 30 84 95 i ho parlem.