Massatges tàntrics a Girona i Barcelona, una teràpia alternativa per a l’estrès i l’ansietat

Estas experimentant alts nivells d’estrès i ansietat? Si és així, un massatge tàntric pot ser la solució per a tu. Els massatges tàntrics han esdevingut una teràpia alternativa popular per tractar l’estrès, l’ansietat i altres problemes. Aquesta tècnica de massatge s’ha fet servir des de l’antiguitat per alliberar l’energia bloquejada, promoure la relaxació i equilibrar els txakres.

A Barcelona i a Girona com arreu de Catalunya, els massatges tàntrics han esdevingut una teràpia alternativa cada cop més popular. Aquesta tècnica de massatge està dissenyada per alliberar l’energia bloquejada al cos, millorar la circulació i promoure la relaxació i l’equilibri. Els massatges tàntrics es fan amb una varietat de tècniques, com el massatge lomi lomi i el massatge de teixit profund, per alleujar la tensió i els dolors musculars.

Els massatges tàntrics també es poden fer servir per tractar els problemes d’ansietat i depressió, així com per reduir l’estrès i millorar la salut mental. El massatge tàntric ajuda a obrir els txakres, permetent que el flux denergia es reequilibri i millori el benestar general.

Si cerques una teràpia alternativa per a l’estrès i l’ansietat, un massatge tàntric pot ser la millor opció per a tu.

Si busques un professional qualificat i experimentat i vols conèixer els beneficis dels massatges tàntrics, contacta amb nosaltres.

2 thoughts on “Massatges tàntrics a Girona i Barcelona, una teràpia alternativa per a l’estrès i l’ansietat

 1. Xavier pons viñolas says:

  Bones!! Dieu que no sou metges, pero havans de tocar a una persona no caldria saber una mica del pasient? (Una mica de terapia psicologica)
  Tambe dieu que un mateix s’ha de aceptar en si mateix per fer-li un bon massatge, pero si no es aixi, com podeu donar harmonia a un cos?

  • @Karles says:

   Xavier, gràcies per escriure.

   Abans de començar el massatge parlem amb el client, ens explica les seves expectatives, alguns la seva por i el motiu perquè han vingut. Nosaltres expliquem detalladament com serà la sessió. A partir d’aquí és el cos que ens parla.

   I si és, normal que sobretot a les primeres sessions no siguin tot el fluid que haurien de ser per les tensions, les vergonyes, encara que també en molts casos a mesura que evoluciona el massatge es van reduint. És per això que recomanem diverses sessions perquè amb una és difícil deixar-se anar al 100%, tot i que hi ha gent que ho aconsegueix.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *