Taller massatge tantra per parelles

El tantra és una tradició espiritual que es fa des de fa milers d’anys. Té l’origen a l’Índia i s’ha estès a altres països orientals com el Tibet, la Xina i el Japó. Tantra significa entreteixit o teixit, en referència a la interconnexió de totes les coses de l’existència. Les idees bàsiques de la filosofia tàntrica són: tot està interconnectat; tot està fet d’energia; l’energia sexual és la més poderosa de les energies de què disposem; per tant, hem de fer servir aquest poder sàviament perquè ens beneficiï en lloc de destruir-nos mitjançant l’addicció o l’abús.

Al nostre taller de massatge Tantra les parelles aprenen a experimentar una manera de fer l’amor de forma completament nova.

El tantra és una pràctica d’amor, no es tracta només de sexe. El Tantra és fer amor, no només tenir sexe. El Tantra tracta de la connexió, no només de l’orgasme. El Tantra és sobre el plaer, no només sobre el dolor.

Al nostre taller de Tantra les parelles aprenen a experimentar la seva manera de fer l’amor d’una manera totalment nova. Aprenen a connectar amb l’altre a un nivell més profund i experimentar un plaer increïble junts sense perdre’s en el procés. Quan aprenem a tenir la ment i el cor oberts durant el sexe, som capaços de convertir-nos en millors amants i en parelles més amoroses.

 

Tantra és útil per recuperar l’energia sexual i transformar-la en una forma més elevada.

El tantra és una pràctica espiritual. L’objectiu del Tantra és transformar l’energia sexual en formes d’energia més elevades, que es poden utilitzar per a la curació i el desenvolupament espiritual.

El Tantra consisteix a experimentar l’amor de manera nova. En lloc de veure el sexe com una mera expressió de desig físic, s’aprèn a relacionar-s’hi en tots els nivells: físic, emocional i espiritual.

El tantra t’ajuda a recuperar l’energia sexual que s’ha perdut amb el temps a causa de l’estrès i les emocions negatives com la por o la ira. Això es pot fer a través de tècniques de meditació com el cant de mantres o exercicis de control de la respiració com els exercicis de respiració pranayama que ajuden a enfocar la ment lluny dels pensaments estressants cap a altres més positius com els que ens apropen a la il·luminació .

Hi ha molts bloquejos al cos que podem alliberar mitjançant exercicis tàntrics.

Hi ha molts bloquejos al cos que podem alliberar mitjançant exercicis tàntrics. Entre ells hi ha la tensió i el dolor a l’esquena i les espatlles, així com l’entumiment i el formigueig als braços i les cames. Els exercicis tàntrics et poden ajudar a sentir-te més relaxat i menys estressat. També milloren la qualitat del son, cosa que és especialment important per a les persones que pateixen insomni o altres trastorns del son. En augmentar el flux sanguini a certes zones del cos, els exercicis tàntrics poden ajudar-lo a sentir-se més segur de si mateix i sexualment atractiu per a la seva parella, cosa que és una gran raó per afegir-los a la seva rutina habitual.

Aprendre tantra t’ajuda a descobrir el teu cos de manera nova.

Aprendràs a connectar amb el teu propi cos i el de la teva parella. El tantra és una manera d’entendre les necessitats del teu cos i aprendre a escoltar-lo, perquè puguis trobar l’harmonia en la relació amb la teva parella.

El tantra t’ajuda a comprendre el plaer de les diferents parts del teu cos, així com allò que complau els dos membres de la parella per igual. La pràctica de l’aprenentatge del tantra obre noves portes a tots dos membres de la parella per trobar el plaer de l’altre.

El tantra et pot ajudar a coordinar millor la teva respiració, cosa que ajuda a l’excitació i als orgasmes.

El primer que cal entendre sobre la respiració és que no sols és important per a la vida, sinó també per al plaer sexual.
De fet, els investigadors han descobert que el ritme de la nostra respiració pot estar relacionat amb els índexs d’excitació: quan respirem de forma sincronitzada (allò que s’anomena entrainment de la respiració), el nostre ritme cardíac augmenta i els nivells d’oxitocina també , el que farà que us sentiu més connectats l’un amb l’altre.
Val la pena que les parelles coneguin el tantra per la vida amorosa i per la salut individual.
El tantra és una pràctica espiritual que pot millorar la teva vida amorosa. Pot ajudar-lo a sentir-se més relaxat i en contacte amb el seu cos, cosa que pot conduir a un millor sexe. A més, la connexió entre la parella que promou el tantra pot millorar la relació daltres maneres també.

Si t’interessa saber més sobre el tantra i com pot beneficiar la teva relació, considera la possibilitat de fer una classe o un taller junts.

T’hi apuntes?

El tantra és una eina meravellosa perquè les parelles aprenguin, perquè els ajuda a millorar la vida amorosa i la salut individual. També ensenya a coordinar millor la respiració, cosa que afavoreix l’excitació i els orgasmes.

Els tallers els realitzem en la intimitat del nostre espai i és exclusiu per a parelles. Les sessions són de entre 2,5 i 3 hores on només estareu vosaltres dos i els dos facilitadors (home i dona).

Per ampliar la informació o demanar una cita contacta amb nosaltres al WhatsApp 644 30 84 95